Har du fået lyst til at gøre din bolig mere spændende?

Din lejlighed kan måske indrettes, så den passer bedre til dine idéer og dit behov i hverdagen. Det kan f.eks. være en god idé at modernisere køkken eller bad. Vi kan tilbyde alle typer ombygning og modernisering af din bolig. Som lejer kan du få udført forbedringer efter den såkaldte råderet. I nogle tilfælde kan du få finansieret din ombygning eller modernisering over huslejen.

Du har måske fået lyst til at ændre indretningen i din bolig, så du kan udnytte arealet bedre. Det kan måske være praktisk at ændre ruminddelingen eller at flytte en skillevæg, så du får bedre udfoldelsesmuligheder. Nogle vil gerne have moderniseret køkken og bad med nye fliser, overflader og installationer.

Vi kan påtage os alt murerarbejde, og vi er specialister i opsætning af fliser i køkken, toilet og bad. Vi er vant til at samarbejde med andre håndværkere, så du opnår et perfekt resultat.

Kontakt Brian Christensen på telefon 89 12 28 33 eller mobil 20 80 04 61.

Her kan du få inspiration til forbedring og høre mere om dine muligheder. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen.

teaser1-upperteaser1-lower

Hvordan kommer jeg videre?

teaser2-upperteaser2-lower

Hent inspiration her

teaser3-upperteaser3-lower

Om RB1940-Boligservice
Webdesign by BUCHS